Open sollicitatie Achmea – Verschillende locaties

Open sollicitatie Achmea – Verschillende locaties Image

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Start je carrière bij Achmea
We verzekeren je, alles wordt anders! Het levensgeluk van 10 miljoen klanten. Dát is waar wij ons dagelijks samen voor inzetten. In de praktijk betekent dat schaven aan risicomodellen, onze websites verbeteren en marketinguitingen bedenken die bij miljoenen mensen blijven hangen. Ook blijven we doen wat we al 200 jaar waarmaken: schade vergoeden en helpen bij herstel. Samen met 16.000 collega’s maken we Nederland elke dag een stukje gezonder, veiliger en toekomstbestendiger. Meer dan ooit hebben we daarom behoefte aan vernieuwers: mensen die grenzen verleggen, ontwikkelen én non-stop verbeteren. Ben jij klaar om stappen te zetten en samen #1STAPVOOR te zijn? Innoveren met maatschappelijke impact Nieuwe verwachtingen, nieuwe mogelijkheden. We zien en herkennen ze voor onze klanten. En blijven onze organisatie er voortdurend op aanpassen. Interpolis ontwikkelde #PhoNo voor mobielvrij fietsen. Centraal Beheer helpt de niet zo handige Harry’s met de Klushulp. En Zilveren Kruis regelt met Gezond Thuis, dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen. Het zijn zomaar een paar voorbeelden van innovaties op het gebied van gezondheid, woonomgeving, mobiliteit en toekomstvoorziening. Allemaal dankzij de inspanningen van collega’s die daar met hart en ziel aan werken.

Ben jij #1STAPVOOR? Met al die innovaties willen we #1STAPVOOR zijn. En blijven! Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Daarom hebben we meer dan ooit behoefte aan talent: mensen die innoveren met maatschappelijke impact en samen met ons Nederland (en een stukje daar buiten) gezonder, veiliger en bestendig maken voor de toekomst. Ben jij klaar om deze stap te zetten? Dan vertellen we je graag meer! Je studierichting? Dat maakt niet uit. Wij zijn vooral benieuwd naar je ambitie en je talenten. Traineeships, Talentships en meer… Je gaat aan de slag bij de meest grootste en innovatieve verzekeraar van Nederland! Logisch dat je als starter ontzettend veel mogelijkheden hebt. Ga je voor vakinhoud óf zoek je een bredere functie om jouw talenten te ontdekken én te ontwikkelen? Het kan allemaal.

Dit zijn je mogelijkheden:
Leider worden van de toekomst? Word Trainee en kies uit één van onze 3 Traineeships: Management, IT Management of Financieel Management. De beste worden in jouw vakgebied? Word expert en start met één van onze vakinhoudelijke Talentships: Schadeverzekeren, Digital Marketing of Zorginkoop. De wereld van Achmea ontdekken? Komen meewerken of afstuderen door middel van een stage! Of kies voor één van onze andere startersbanen. Wij helpen je graag bij het maken van de keuze die het best bij jou past. Jij bepaalt de kick-start van je carrière!

Dit is werken bij Achmea
Bij Achmea werk je waar, wanneer en hoe je dat wilt. Je krijgt de ruimte en het vertrouwen om zelf je werktijden- en dagen in te delen. Thuis alles beschikbaar om net zo efficiënt te werken als op kantoor? We regelen het voor je. En verder? Best veel, teveel om op te noemen: “Als starter hoor je er helemaal bij. Je krijgt volop kansen. Of je ze pakt? Dat is aan jou!” “Een corporate zonder hiërarchie? Ja! Je trekt jouw leidinggevende gewoon even aan zijn mouw.” “Je leven lang leren. Dat is ons uitgangspunt. Shop in ons enorme opleidingsaanbod en kies wat bij jou past.” “Switchen naar een andere functie, afdeling, merk of zelfs divisie? Het is bij ons eerder regel dan uitzondering. Wat wil je ook met ruim 16.000 medewerkers, 7 locaties én meer dan 20(!) sterke merken.”

Meer weten? Loop jij voorop én ben jij op zoek naar een werkgever die dat ook doet? Achmea loopt #1STAPVOOR. Jij ook? Ga naar werkenbijachmea.nl en ontdek jouw kansen!

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Achmea staat altijd open voor talent dat zich wil inzetten voor haar doelen. Staat er geen vacature bij waar je het direct warm van krijgt? Solliciteer dan via de link en mail je motivatiebrief naar Accountmanager Raya Soekarnsingh raya@globalpeople.nl . Vragen over het werken bij Achmea? Neem dan contact op met Ina Paredis

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!