Open sollicitatie 013 Poppodium – Tilburg

Open sollicitatie 013 Poppodium – Tilburg Image

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

013 is het grootste poppodium van Nederland. Met shows variërend van 300 tot 3000 bezoekers hebben we een grote diversiteit aan activiteiten – nog los van vlaggenschip festivals als WOO HAH! en Roadburn. Het succes van 013 is gestoeld op een ondernemend, professioneel team dat hecht en hard met elkaar werkt in een informele sfeer. Met een relatief klein vast team verzetten we bergen werk, elke dag weer. Gezamenlijk zorgen we ervoor, dat de artiest, groot of klein, zijn of haar allerbeste show kan geven binnen 013. Tegelijkertijd moet dit event voor onze bezoekers een fantastische ervaring zijn. Dát is onze drijfveer en hierin proberen we onszelf keer op keer te verbeteren.

Wat ga je doen? (formerly Functie)

013 Poppodium staat altijd open voor talent dat zich wil inzetten voor haar doelen. Staat er geen vacature bij waar je het direct warm van krijgt? Solliciteer dan via de link en mail je motivatiebrief naar Accountmanager Ina Paredis (Ina@globalpeople.nl 06 439 758 29)

Vragen over het werken bij 013 Poppodium? Neem dan contact op met Ina Paredis.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Buket Izmir +31 6 439 758 29

Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Buket Izmir +31 6 439 758 29

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!