Synchroon

Bij Synchroon worden wij gedreven door het maken van mooie gebouwen en gebieden in en bij de stad waarbij zingeving, gebruik en schoonheid elkaar tot in detail versterken. Gebouwen en gebieden die op positieve wijze impact hebben op mens, natuur en maatschappij en écht het verschil maken.

Over ons

Met onze creativiteit, kennis en kunde creëren wij mooie gebouwen en omgevingen die een blijvende waarde hebben voor de stad. Waarbij zingeving, gebruik en schoonheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Wij bieden onze medewerkers voortdurend voldoende ruimte om hun talenten te ontwikkelen. Wij hebben het lef om te vertrouwen op ons eigen talent, onze kennis, onze kunde en uiteraard ook die van onze partners. Dit vertrouwen, gekoppeld aan een flexibele bedrijfscultuur, heb je nodig om samen vooruit te kunnen blijven gaan. Zo willen we als organisatie niet alleen de kwaliteit van onze projecten, maar ook onszelf continu verbeteren.

We zijn er trots op om een dochterbedrijf te zijn van TBI (een groep ondernemingen die de leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt). Wat we zijn, zeggen en doen wordt uiteindelijk bepaald door onze mensen. Die staan voor creativiteit, kennis, kunde, maatschappelijke betrokkenheid, integriteit en een no-nonsense aanpak. Het is belangrijk om onze medewerkers te laten groeien door ze voortdurend op te leiden en te stimuleren om uit te kijken naar nieuwe innovaties, behoeftes en oplossingen. Daarnaast vinden we gezond werken erg belangrijk.

Wat heeft Synchroon te bieden?

  • De kans om te werken aan inspirerende projecten, een gedreven en gezellig team met als doel een langdurige en plezierige samenwerking;
  • Naast een goed salaris bieden wij een concurrerend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien komen jouw (bonus)kinderen mogelijk in aanmerking voor een studiebijlage van Stichting Studiefonds TBI;
  • Laptop en smartphone;
  • Minimaal 27 vakantiedagen;
  • Jaarlijkse studiereis;
  • Volledige reiskostenvergoeding OV op basis van 2e klas;
  • Alle ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Waarom werkt Synchroon samen met Global People?

Wij zijn de samenwerking met Global People aangegaan. omdat we actief willen inzetten op (culturele) diversiteit, wat ook past in onze visie Synchroon Circulair. Synchroon heeft een open cultuur waar onderling vertrouwen en verbondenheid belangrijke waarden zijn. Een veilige omgeving waar persoonlijke ontwikkeling en het inzetten van je talenten belangrijk is. We hebben de overtuiging dat toename van culturele diversiteit niet alleen onze organisatie verstrekt, maar ook beter aansluit bij de huidige opgaven in ons werkveld en in de samenleving. Zowel (potentiële) werknemers als onze stakeholders moeten zich kunnen herkennen in onze organisatie. Global People ondersteunt ons niet alleen bij ‘werving en selectie’, maar adviseert ons ook ten aanzien van onze ambitie op het gebied van diversiteit.

Interesse?

Synchroon hecht waarde aan inclusie en een divers samengesteld team. Door ruimte te bieden aan verschillende talenten en perspectieven bouwen we aan een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. We zijn benieuwd naar jou, je persoonlijke motivatie en je aanvulling op het team.  Daarom moedigen we iedereen aan die geïnteresseerd is om te solliciteren.

Ben jij gedreven om positieve impact te maken en een bijdrage te leveren aan de missie van Synchroon? Bekijk hier de vacatures die Global People aanbiedt!

Synchroon Image
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!