De Processpecialisten

De Processpecialisten zijn dik 20 jaar geleden gestart vanuit de overtuiging dat werkprocessen de basis zijn van iedere organisatie. Organisaties willen continu kunnen inspelen op de veranderende behoeften van hun klanten. Iedere verandering, groot of klein, begint bij de processen. En werken aan processen is leuk! Zeker als je dat spelenderwijs doet: geen abstracte rapporten of dikke handboeken, maar met elkaar actief en praktisch aan de slag. Over onze inspirerende werkvormen en praktische aanpak wordt in de wandelgangen nagepraat – soms jaren later nog.

De Processpecialisten zijn een autoriteit in procesmanagement. We kennen de trends en dragen bij aan de ontwikkeling van het vakgebied. Met onze opdrachten ondersteunen we grote en kleine organisaties in de commerciële en publieke sector. Vaak dienen we ook het maatschappelijk belang. Onze klanten omschrijven ons als eigenzinnig, gedreven en verbindend.

Aandacht voor veranderprocessen, mensen en hun gedrag is belangrijk voor ons. We zorgen voor werkelijke verbinding. Tussen organisaties en hun klanten, tussen verschillende teams, tussen verschillende lagen van de organisatie. We doen wat nodig is zodat processen en verandering ook in de toekomst blijven werken.

Geïnteresseerd? Bekijk dan hier de vacatures die Global People aanbiedt!

De Processpecialisten Image
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!