AF Advisors

Over AF Advisors

AF Advisors is een toonaangevend research & consultancy kantoor gericht op de vermogensbeheerindustrie en ondersteunt sinds 2008 vermogensbeheerders, asset owners zoals pensioenfondsen, verzekeraars en banken en serviceproviders door diepgaande sectorkennis en expertise te combineren met een praktische, multidisciplinaire aanpak. Wij zijn een team van ervaren professionals uit de sector die er trots op zijn onze klanten commerciële, strategische en operationele oplossingen te bieden. Deze realiseren we door samenwerking aangevuld met praktische hands-on ervaring en geavanceerde industriekennis.

Werken bij AF Advisors

Het is onze overtuiging dat mensen het verschil maken in het oplossen van de belangrijkste uitdagingen van onze klanten en om hen te helpen de grootste kansen te benutten.

Wij bieden een ondernemende omgeving voor uitzonderlijke mensen, die hun eigen carrière vorm willen geven en gedreven zijn om aan de slag te gaan voor een diverse klantenkring van gevestigde financiële instellingen.

AF Advisors is van mening dat uitzonderlijke resultaten alleen kunnen worden bereikt door een team waarin alle stemmen worden gehoord en gewaardeerd. Wij staan voor een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan ontwikkelen. Daarom wil AF Advisors mensen met verschillende culturele achtergronden, genders en seksuele voorkeuren aanmoedigen om te solliciteren. Diversiteit in achtergrond en standpunten maakt ons sterker, draagt bij aan een veilige werkomgeving en vinden wij belangrijk binnen onze bedrijfscultuur. Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde analisten om ons team te versterken. 

Ons kantoor

Met 27 medewerkers heten we je graag van harte welkom in ons monumentale kantoorpand op loopafstand van Rotterdam Centraal. Hoewel werken op afstand bij ons zeker onderdeel is van de arbeidsvoorwaarden, zorgen we voor een volle kalender met sociale activiteiten samen op kantoor. Ook van jou horen we graag als je goede ideeën hebt voor gezamenlijke activiteiten!

Geïnteresseerd? Bekijk hier alle vacatures die Global People aanbiedt vanuit AF Advisors.

AF Advisors Image
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!