Office Manager Global People – Amstelveen

Office Manager Global People – Amstelveen Image

Intro (formerly Introductie)

Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen binnen het HR-vakgebied? Wil jij je inzetten voor meer diversiteit? Zie jij jezelf werken in een klein en gezellig team waarin je naast HR-taken, ook diverse zaken op kantoor regelt en daarmee collega’s faciliteert? Dan ben jij degene die we zoeken!

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Als HR officer+ sta jij in het hart van onze organisatie! Je bent verantwoordelijk voor het voeren van een accurate HR-administratie, je zorgt ervoor dat nieuwe collega’s een fijne start maken op kantoor en levert desgevraagd diverse rapportages op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor en verricht je diverse ondersteunende werkzaamheden voor al onze collega’s.

Je komt te werken in een klein maar professioneel team, dat zich dagelijks inzet voor meer diversiteit in het Nederlandse bedrijfsleven. Dat doen wij door multicultureel talent te coachen en begeleiden richting hun droombaan, maar tegelijkertijd ook werkgevers bewust te maken van (onbewuste) vooroordelen die het aantrekken van multicultureel talent in de weg staan.

Wat ga je doen? (formerly Functie)

  • Je bent verantwoordelijk voor de HR-administratie, waaronder het verlof, verzuim en de personeelsdossiers van onze interne werknemers en detacheerders;
  • Je stelt arbeidscontracten en voorstellen op en biedt ondersteuning bij de verwerking van de financiële administratie door o.a. het opmaken en versturen van facturen;
  • Met aandacht begeleid je zowel de pre- als onboarding;
  • Je levert een belangrijke bijdrage aan het professionaliseren van de HR-processen;
  • Je hebt een ondersteunende rol in het recruitmentproces;
  • Je bent het eerste aanspreekpunt wat betreft alle vragen rondom Office Management;
  • Je verwelkomt gasten, houdt de Global People mailbox bij en regelt de boodschappen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de kantoorbenodigdheden;
  • Je zorgt goed voor de printer, koffiemachine, vaatwasser, geeft de plantjes zo nu en dan water, etc.

Wat neem jij mee? (formerly Functie-eisen)

Van Global People krijg jij een mooie, veelzijdige baan in een energierijke omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast bieden wij een salaris tussen de € 2000,- en 2800,- (obv. 40 uur) bruto, afhankelijk van kennis en ervaring. Wij zoeken iemand die deze rol voor minimaal 24 uur per week kan vervullen.

Wat bieden wij? (formerly Aanbod)

Onbewuste vooroordelen, cultuurbarrières en gesloten kringen staan een diverse en inclusieve werkvloer in de weg. Een gemiste kans. Voor de werknemer én voor de organisatie. Want een diverse wereld vraagt om divers talent.

Global People vormt al 15 jaar de schakel tussen werkgevers en hoogopgeleid multicultureel talent. We creëren kansen en openen deuren. We helpen organisaties aan een inclusief en sterk team en helpen multicultureel talent hun ambities waar te maken. Dit doen we op een resultaatgerichte manier, met als gevolg mooie plaatsingen bij topwerkgevers waaronder Rabobank, Gemeente Den Haag, Hogeschool van Amsterdam en nog veel meer. Global People is daarom op zoek naar een energieke en ondernemende collega die ons komt helpen om verder te groeien en onze missie te verstevigen!

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Word jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Vul dan het sollicitatieformulier in of neem contact op met senior consultant Stephen Arts.

Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Stephen Arts: +31 6 81015529

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!