Medewerker PR Communicatie – Amsterdam

Medewerker PR Communicatie – Amsterdam Image

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Wij zijn op zoek naar een junior PR-professional. Iemand die van aanpakken weet.

Wat ga je doen? (formerly Functie)

Het liefst iemand die zowel op B2B als B2C inzetbaar is. Je hebt een persoonlijkheid die past bij ons en onze opdrachtgevers: helemaal van nu, maar met oog voor traditie of juist totaal ‘over the top’ vernieuwend. We love a strong personality. Je bent ‘to the point’, praktisch, en kijkt verder dan de waan van de dag. Je kan tegen opdrachtgevers met grote ambities (& alles wat daarbij hoort) – die heb je immers zelf ook. Je pakt daarom iedere uitdaging met beide handen aan om te kijken hoe je die kans optimaal kan benutten.

  • Je bent planmatig en creatief en je kunt inhoud en strategie goed en praktisch vertalen naar uitvoering.
  • Zo schrijf je bijvoorbeeld rake persberichten, omdat je weet wat werkt en wat niet.
  • Je stelt zonder problemen een goede gastenlijst samen, omdat je aanvoelt welke personen bij dat event aanwezig zouden moeten zijn.
  • Ook vind je het leuk om bij event productie te ondersteunen. Verder kan het zo zijn dat een deel van je werk community management voor een paar klanten betreft.

Als ervaringsdeskundige heb je minimaal een jaar aan klant- of bureauzijde de hectiek en het plezier van het PR-werk ervaren.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Enthousiast geworden? Mooi zo! reageer dan snel via de onderstaande sollicitatiebutton.

Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Wilma Schild 0203346993

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!