Manager Inkoop –

Manager Inkoop – Image

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Als Manager Inkoop houd jij je bezig met de continue verbetering van de inkoop binnen Kindergarden. Je bent gesprekspartner van de verschillende afdelingsmanagers (category owners) met betrekking tot inkooptrajecten op het hoofdkantoor en begeleidt hen daarbij.

Daarnaast ga je aan de slag met het verder structureren, professionaliseren en verankeren van de inkoop binnen Kindergarden, waarbij jij onder andere de regie houdt over de inkoopprocessen, systemen en het contractbeheer. Ook het ontwikkelen van een visie en beleid op duurzame inkoop behoort tot jouw taken, als één van de pijlers van het programma Duurzame Toekomst van Kindergarden.

Wat ga je doen? (formerly Functie)

Belangrijk doel is om de collega’s in onze vestigingen vanuit het hoofdkantoor zo goed mogelijk te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden, zodat zij hun aandacht kunnen richten op de kinderen. Je geeft daartoe ook leiding aan de inkoop coördinator, die ervoor zorgt dat de inkoop voor onze vestigingsmanagers soepel verloopt.

Als Manager Inkoop opereer je op strategisch en tactisch niveau, maar zal je als dat nodig is ook op operationeel niveau je handen uit de mouwen steken en bijspringen bij de inkoop coördinator. Je rapporteert aan de Directeur New Business & Facilities.

Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in de markt, en bent in staat deze te vertalen in kansen en verbeteringen op het gebied van inkoop. Je begrijpt de ambitie maar ook de uitdagingen van Kindergarden. Je draagt bij aan de (interne) klanttevredenheid, neemt verantwoordelijkheid en je bent steeds op zoek naar verbetering.

Je houdt ervan om betrokken te zijn bij een breed scala aan ontwikkelingen. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan de realisatie van onze missie: we leggen de basis voor de ontwikkeling van baby’s tot zelfstandige, onbevangen kinderen met een positief zelfbeeld. 

Jij bent onze grootste kracht. Daarom beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur opleiding op niveau NEVI2 of gelijkwaardig
 • Relevante ervaring met inkooptrajecten in de zorg-, onderwijs en/of zakelijke dienstverlening
 • Sterk in procesmatig denken
 • Goede onderhandelingsvaardigheden
 • Ervaring met leidinggeven is een pré
 • Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift 

Wat neem jij mee? (formerly Functie-eisen)

Een contract voor 12 maanden, daarna krijg je direct (bij goed functioneren) een contract voor onbepaalde tijd;

 • Kinder opvang: Heb je kinderen en maak je voor de opvang gebruik van Kindergarden, dan geldt voor jou het speciale medewerkerstarief;
 • Flexibel werken: Je heb de mogelijkheid om deels thuis en deels op kantoor te werken. Daarnaast krijg je €600 budget voor het inrichten van een flexibele werkplek;
 • Reiskosten: We vergoeden je reiskosten voor het OV volledig. Als je met de auto komt (ongeacht de reisafstand) bedraagt dit 21 cent per kilometer;
 • Vakantiedagen: Jaarlijks 210 verlofuren (op basis van 36 uur per week);
 • Extra’s: Je krijgt een laptop en iPhone.

Wat bieden wij? (formerly Aanbod)

Kindergarden is een kinderopvangorganisatie waar kwaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Zowel voor de kinderen als voor de medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed in hun vel zitten in hun team, zich gezien en gehoord voelen en gedreven zijn om de beste kwaliteit te leveren.

Onze HR-dienstverlening moet hier optimaal aan bijdragen. Wij richten ons hierbij op het verstevigen van leiderschap, omdat wij geloven dat dit de basis is voor een goed werkend en gemotiveerd team. Meer dan 2000 medewerkers zetten zich elke dag in voor de toekomst van nieuwe generaties.

De organisatie is verdeeld over 8 regio’s, 70 vestigingen en een hoofdkantoor in Amsterdam. We maken deel uit van Bright Horizons, één van de grootste kinderopvangorganisaties ter wereld.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Ben jij klaar om de touwtjes in handen te nemen als Manager Inkoop? Solliciteer direct via de ‘Solliciteer nu’ knop! Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Recruitment Manager Stephen Arts.

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!