jun 27, 2019 Succesverhalen

Stagelopen bij het Openbaar Ministerie door Diversity Dinner

Stagelopen bij het Openbaar Ministerie door Diversity Dinner Image

27 juni 2019 | Succesverhaal Soumia Kiat 

Op donderdag 18 april vond de vierde editie van het Diversity Dinner plaats in RAI te Amsterdam. Diversity Dinner is erop gericht om studenten & young professionals met een cultureel diverse achtergrond in contact te brengen met grote bedrijven, overheden en corporates. 

Omdat culturele diversiteit op topfuncties in het bedrijfsleven nog minimaal is. Talenten met een multiculturele achtergrond ervaren moeite om met topbedrijven in gesprek te komen. Anderzijds ervaren bedrijven juist dat ze moeite hebben om deze ambitieuze groep te bereiken. 

Diversity Dinner is een goede manier om deze twee partijen bij elkaar te brengen. Het diner is gestart in 2016 door Edzard Koole en is mogelijk gemaakt door Global People, de grootste vacaturebank voor multicultureel en hoogopgeleid talent. 

Tijdens het Diversity Dinner zat Soumia Kiat aan tafel bij het Openbaar Ministerie. Ze heeft hier ontzettend leuke gesprekken gevoerd en de organisatie leren kennen. Uitgenodigd voor een kennismaking op het kantoor in Amsterdam, heeft ze eerst met Global People voorbereid. Met succes! Soumia heeft het aanbod gekregen om vanaf augustus stage te mogen lopen bij het parket Fraude! Heel veel succes Soumia, je bent een topper! 

Wil jij volgend jaar ook aanwezig zijn bij Diversity Dinner? Meld je dan nu aan via www.diversitydinner.nl!

success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!