Nov 15, 2021

Global People Awards winnaars zijn bekend!

Global People Awards winnaars zijn bekend! Image
“You can’t be what you can’t see.”

Wat was het een prachtige, inspirerende en indrukwekkende avond! Afgelopen zaterdag zijn tijdens een feestelijk gala-avond in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk de Awards uitgereikt in de categorie Entrepreneur, Manager en Rising Star. Het doel van de verkiezing is om vanuit kracht multiculturele rolmodellen zichtbaar te maken en een duidelijke boodschap af te geven: “Een diverse wereld vraagt om divers talent, waarin individuele verschillen er mogen zijn!”

En de winnaars zijn…

Entrepreneur: Yuwong Chou breekt met Chinese tradities en verruilde het Chinese restaurant van haar ouders voor een kantoorbaan. Momenteel is ze commercieel directeur en mede-eigenaar van ADC, een drukwerkbedrijf met 125 medewerkers en 7 (inter)nationale vestigingen. Haar motto: “Stel je doelstellingen en GA er dan voor!”

Manager: Ramon Arnhem geeft als één van de zeer weinige zwarte politiecommissarissen in een eindverantwoordelijke rol, leiding aan 800 politieagenten in het district IJsselland. Zijn motto: “Ga ervoor, wees de beste versie van jezelf, durf groot te dromen, maar durf ook net zo groot te falen”.

Rising Star: Redouan Assakali groeit van hulpkracht bij de supermarkt naar afdelingsmanager vers bij de Vomar in Almere. Daarnaast inspireert hij jongeren met zijn verhaal om het beste uit zichzelf te halen. Zijn motto: “Wees de regisseur van je eigen leven en maak er wat moois van!”

Overige Finalisten

In de finale stonden verder: Nour el Gehzaoui, eigenaar van NG hulp, een huiswerkbegeleiding instituut. Quincy Dagelet, mede-oprichter en CEO van Crowny. Vanessa Liem, partner bij advocatenkantoor van Doorne en mede-oprichter van stichting Stichting 2CU. Vijay Hoeblal, algemeen directeur bij Energie Data Services Nederland (EDSN). Jayani Masthoff, mede-eigenaar en directeur van Goudvisie én eigenaar van Gouden gasten. Nasima el Bachir, eigenaar van de 5 ondernemingen: BFlex Cleaning, Bflex Jobs, La Novia Boutique, Flevo Timmerfabriek en Boutique desk.

Benieuwd naar de foto’s? Bekijk deze via het artikel: “Foto’s en video’s Global People Awards 2021”
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!