Internationale student-stage Notariaat – Londen/New York

Internationale student-stage Notariaat – Londen/New York Image

Intro (formerly Introductie)

Op avontuur in Londen of New York? Je kunt ook een internationale stage lopen!

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Vanuit onze hoofdkantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg, samen met onze vestigingen in Dubai, Londen en New York, behandelen we zowel lokale als internationale juridische uitdagingen van onze klanten. Bij Stibbe werken de beste specialisten, die in multidisciplinaire teams werken om zo tot het beste resultaat te komen. Wij bouwen nauwe zakelijke relaties met onze klanten, die variëren van lokale ondernemingen en multinationals tot staatsorganisaties en overheden. Voortdurend doen wij er alles aan om bij onze klant de doelstellingen en diens positie in de markt te begrijpen. Zo werken wij nauw samen met andere top-tier firma’s, zodat wij de klant van passend advies kunnen voorzien.

Je loopt eerst een maand stage op ons kantoor in Amsterdam en vervolgens een maand in Londen of New York. Je draait als student volledig mee in het Londense of New Yorkse team dat uit Nederlandse juristen bestaat. Op deze manier kun je kennis maken met de internationale corporate praktijk en natuurlijk met de stad zelf! De werkzaamheden zijn uiteenlopend: het schrijven van notities, het voorbereiden van e-mails aan cliënten, het doen van onderzoek.


Procedure

Eerste ronde : de eerste ronde bestaat uit een schriftelijke selectie op basis van jouw stukken.

Assessment en gesprek: vervolgens bestaat de procedure uit een assessment, bestaande uit 3 onderdelen, en een sollicitatiegesprek met een partner en één van onze recruiters. Beide vinden plaats bij ons op kantoor en kunnen zelfs op één dag gepland worden.

Aanbod en screening: bij een aanbod vindt er, tot slot, een pre-employment screening plaats.
Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Vragen? Neem contact op met talent sourcer Ina Paredis (Ina@globalpeople.nl 06 43 97 58 29).

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!