HR Business Partner – ‘s-Gravenhage

HR Business Partner – ‘s-Gravenhage Image

Intro (formerly Introductie)

Ben jij op zoek naar een veelzijdige, uitdagende functie en vind je het leuk om te werken in de dynamische (werk)omgeving van de advocatuur? Lees dan verder!

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Pels Rijcken is op zoek naar een HR-business partner (32-40 uur), die de afdeling People Development (12 medewerkers, waaronder de 3 huidige HR-business partners) wil komen versterken.

Wat ga je doen? (formerly Functie)

Wat ga je doen?

In 2021 is Pels Rijcken gestart met een geheel nieuwe structuur op het gebied van governance, risk en compliance met de ambitie om ook op dit front best in class in de advocatuur te worden. De overtuiging is dat een open kantoorcultuur hiervoor essentieel is. De afdeling People Development heeft een belangrijke rol in het verder ontwikkelen en borgen hiervan. Ook op andere terreinen heeft de afdeling People Development een strategische functie om de ambities van Pels Rijcken te helpen realiseren. Denk daarbij aan thema’s als Diversiteit & Inclusie, vitaliteit, work/life balance en het welzijn van de medewerkers.

Als HR-business partner ben je de sparringpartner en adviseur van de advocaten en juristen ten aanzien van het brede HR palet. Je richt je op onderwerpen zoals introspectie, zelfreflectie, het voeren van een open dialoog en aanspreekbaarheid maar ook op (loopbaan)ontwikkeling, arbeidsvoorwaarden en opleidingen. De advocaat partners adviseer je proactief over succession planning, formatievraagstukken en coaching/begeleiding van de medewerkers in hun teams. Je hebt bovendien een actieve rol in de verschillende HR projecten die bijdragen aan het moderne werkgeverschap en een up to date HR beleid van ons kantoor. Jouw werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend en geen werkdag is hetzelfde.

Als HR-business partner rapporteer je aan het hoofd People Development en werk je nauw samen met de andere collega’s binnen het team. Kortom, een veelzijdige en mooie rol voor een ambitieuze HR professional.


Wat is jouw achtergrond?

Je hebt een opleiding als organisatiepsycholoog, een studie psychologie, HRM of een gelijkwaardige studie afgerond en minimaal 5 jaar relevante werkervaring in vergelijkbare functies. Je hebt een goede sociale antenne en affiniteit met verandermanagement. Bovendien ben je dienstverlenend, flexibel, discreet, oplossingsgericht en integer.

Wat neem jij mee? (formerly Functie-eisen)

Wij bieden jou een diverse en veelzijdige functie, met een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid, waarbij je een volgende stap kunt zetten in jouw carrière. Uiteraard krijg je voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Diversiteit en inclusie staan hoog op de kantooragenda. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Pels Rijcken. Deze uitnodiging is dus ook uitdrukkelijk gericht aan kandidaten met een biculturele achtergrond.

Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed, zoals een dertiende maand, een reiskostenvergoeding (2e klas OV), diverse thuiswerkfaciliteiten en een aantrekkelijke pensioenregeling. Daarnaast organiseren wij regelmatig (sociale) activiteiten en ook op sportief vlak kun je je aansluiten bij verschillende initiatieven, zoals de wekelijkse bootcamp.

Wat bieden wij? (formerly Aanbod)

Pels Rijcken is een full service kantoor gevestigd in Den Haag. Met 330 professionals die zich dagelijks inzetten voor optimale service- en dienstverlening behoort Pels Rijcken tot de top 10 advocatenkantoren van Nederland. Onder de cliënten behoren de Staat, provincies en gemeenten. Daarnaast rekent Pels Rijcken ook toezichthouders en grote (inter)nationale ondernemingen tot haar cliënten.

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Niet alleen op jouw vakgebied, maar ook als persoon. Wij bieden een open kantoorcultuur waarin jouw talenten worden bevorderd en het beste werk wordt geleverd. Bovendien zorgt ons interne opleidingsprogramma ‘De Verrijcking’ voor ontwikkeling van jouw brede vaardigheden.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Interesse in deze rol? Solliciteer direct via de button.

Bij vragen kun je contact opnemen met senior recruitment consultant Taman Autar.

Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Taman Autar +31 6 148 611 91

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!