Hoofd Productie – Tilburg

Hoofd Productie – Tilburg Image

Intro (formerly Introductie)

Als Hoofd Productie zorg je ervoor dat de artiesten en crew diep onder de indruk zijn van het professionele en hospitality level waarop 013 de producties neerzet. Dat geldt voor zowel de préproductie als voor de uitvoering op de avonden zelf.

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

013 is het grootste poppodium van Nederland. Met shows variërend van 300 tot 3000 bezoekers hebben we een grote diversiteit aan activiteiten – nog los van vlaggenschip festivals als WOO HAH! en Roadburn. Het succes van 013 is gestoeld op een ondernemend, professioneel team dat hecht en hard met elkaar werkt in een informele sfeer. Met een relatief klein vast team verzetten we bergen werk, elke dag weer. Gezamenlijk zorgen we ervoor, dat de artiest, groot of klein, zijn of haar allerbeste show kan geven binnen 013. Tegelijkertijd moet dit event voor onze bezoekers een fantastische ervaring zijn. Dát is onze drijfveer en hierin proberen we onszelf keer op keer te verbeteren.

Wat ga je doen? (formerly Functie)

Als Hoofd Productie zorg je ervoor dat de artiesten en crew diep onder de indruk zijn van het professionele en hospitality level waarop 013 de producties neerzet. Dat geldt voor zowel de préproductie als voor de uitvoering op de avonden zelf. Je creëert de juiste werksfeer waarbij het accent ligt op eigenaarschap, teamspirit, vakmanschap, flexibiliteit en hospitality. Je geeft leiding en coacht jouw team waarbij je verantwoordelijk bent voor een top samenwerking tussen verschillende afdelingen.


• Je geeft leiding aan vier productiemanagers, de productiemedewerkers, het hoofd techniek en de backstagekeuken waar twee koks de scepter zwaaien

• Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en het verankeren van hospitality binnen de afdeling productie.

• Je draait diensten mee om feeling te houden met de praktijk en de wensen van de artiesten en crew. Dat inspireert jou om waar mogelijk zaken naar een nog hoger level te brengen.

• Je beheert het financiële budget van jouw afdeling en doet voorstellen voor investeringen


Wat vragen we van jou?

  • HBO werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt een hands on mentaliteit maar kunt ook uitzoomen
  • Jouw frisse kijk ziet wat goed is en waar vernieuwing onze productieafdeling nog beter kan maken
  • Je bent flexibel, stressbestendig en coördineren en organiseren zit in jouw DNA
  • Je bent bereid om zowel overdag als tijdens avonden/nachten en in de weekenden te werken.

Wat neem jij mee? (formerly Functie-eisen)

• Een salaris conform functieniveau 8 van de CAO Nederlandse Poppodia en -Festivals van minimaal € 3.033 bruto en maximaal € 4.332 bruto voor 38 uur per week.

• Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie een jaar met – uiteraard – de intentie tot verlenging als we over en weer goed matchen.

• Een prima pensioenregeling, reiskostenvergoeding en toegang tot alle activiteiten van 013

• Alle ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Solliciteer snel via de link! Vragen? Neem contact op met accountmanager Buket Izmir.

Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Buket Izmir +31 6 439 758 29

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!