Finance Operations Specialist – Almere

Finance Operations Specialist – Almere Image

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Bij Solaar, de voorloper in duurzame energie, hebben we een vacature voor een gedreven Finance Operations Specialist. Ben jij klaar om een cruciale rol te vervullen in het beheer en de controle van onze financiële activiteiten? Ontdek de mogelijkheden als Finance Operation Specialist bij Solaar, waar we gezamenlijk bouwen aan een duurzame toekomst.

Wat ga je doen? (formerly Functie)

Als Finance Operations Specialist bij Solaar speel je een cruciale rol bij het beheer en de controle van onze financiële activiteiten. Jouw taken omvatten onder andere:

 • Factuurbeheer: Verantwoordelijk voor de verkoopfacturen en crediteurenadministratie, inclusief registratie, verificatie en verwerking van facturen en betalingen. Grootboekcoördinatie: Zorgen voor een nauwkeurige boeking van financiële transacties en coördinatie van grootboekrekeningen;
 • Foutopsporing en Oplossing: Actief zoeken naar en oplossen van fouten in facturen en betalingen, en het onderhouden van contact met leveranciers en klanten om eventuele afwijkingen aan te pakken.
 • Afsluitingen: Assisteren bij de maand- en jaarafsluitingen, inclusief het opstellen van financiële overzichten en balansen;
 • Compliance en Samenwerking: Bijdragen aan de naleving van financiële regelgeving en belastingaangiften, samenwerken met interne afdelingen voor soepele financiële communicatie binnen de organisatie;
 • Audits en Inspecties: Ondersteunen bij financiële audits en inspecties door externe instanties.

Wat breng je mee?

 • Een bachelor- of masterdiploma in Finance, Accounting of een gerelateerd vakgebied;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar aantoonbare ervaring in Financieel Management, boekhouding en crediteuren- en debiteurenadministratie;
 • Uistekende analytische vaardigheden en aandacht voor detail;
 • Vaardigheid in financiële software en tools;
 • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om financiële informatie duidelijk te presenteren;
 • Een proactieve instelling en het vermogen om zelfstandig te werken en deadlines te halen.

Wat neem jij mee? (formerly Functie-eisen)

 • Een veelzijdige functie met veel dynamiek en ruimte voor professionele ontwikkeling binnen een groeiend bedrijf;
 • Een unieke kans om een cruciale rol te spelen in de energietransitie;
 • De mogelijkheid om je financiële vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien binnen het bedrijf;
 • Bijdragen aan het versnellen van de energietransitie; Een positieve en stimulerende werkomgeving met regelmatige sociale evenementen;
 • En natuurlijk aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en voordelen.

Wat bieden wij? (formerly Aanbod)

Bij Solaar geloven we in de kracht van de zon als de meest intelligente, prachtige, en krachtige bron van energie die voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ons doel is eenvoudig maar ambitieus: zonne-energie toegankelijk maken voor iedereen.

In een wereld die steeds meer verlangt naar duurzaamheid, keren wij terug naar de oorspronkelijke bron van energie die ons al miljoenen jaren voedt. Bij Solaar begrijpen we dat grootschalige veranderingen beginnen met kleine stappen. Daarom plaatsen we de zon weer op de eerste plaats, omdat we geloven dat het de sleutel is tot een duurzamere en schonere toekomst.

Bij ons draait het niet alleen om het installeren van zonnepanelen; het gaat om het creëren van een positieve impact op de wereld, waarbij we stap voor stap de weg banen naar een energiezuinige toekomst. Samen vormen we een team dat gedreven wordt door de overtuiging dat we met elk zonnestraaltje dat we opvangen, een verschil maken. Welkom bij Solaar, waar we samen een zonnige toekomst creëren.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Wil je een cruciale rol spelen in het coördineren van duurzame energieprojecten? Solliciteer direct via de ‘Solliciteer nu’ knop! Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Recruitment Consultant Gauwla Ahmed +31 6 39 11 51 03.

Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Wil je een cruciale rol spelen in het coördineren van duurzame energieprojecten? Solliciteer direct via de ‘Solliciteer nu’ knop! Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Recruitment Consultant Gauwla Ahmed +31 6 39 11 51 03.

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!