Event background image

Gesprekstraining Kandidaten

Speciaal voor kandidaten die bij het Diversity Dinner aanwezig waren, organiseert Global People een training om jouw zakelijke gespreksvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Op deze manier helpen wij jou graag om jouw droombaan of -stage binnen te halen!

  • Tijd 16.30 - 18.00
  • Datum 27 Juni 2024
  • Locatie Online (Teams)
  • Kosten Gratis (Aanmelden verplicht)

Informatie

  • Hoe overleef ik mijn sollicitatie?

Misschien ken je het wel: je wordt uitgenodigd om langs te komen voor een sollicitatiegesprek. Je trekt je mooiste outfit aan, zorgt dat je haar goed zit, vertrekt op tijd en wacht rustig in de lobby. Maar dan begint het: heb ik me wel goed voorbereid? Waarom wil ik deze functie ook alweer? Weet ik mijn sterke en zwakke punten? Je begint een beetje zweethanden te krijgen en een droge mond. En dan word je opeens naar binnen geroepen.

Of je kent bovenstaand voorbeeld helemaal niet en weet jezelf altijd goed te verkopen. Hoe dan ook: speciaal voor de kandidaten die aanwezig waren tijdens Diversity Dinner 2024, organiseert Global People een training “Het Zakelijk Gesprek”. De training zal worden gegeven door senior consultant Taman Autar, die al meer dan 6 jaar kandidaten succesvol heeft begeleid naar hun droomfunctie.

Aan bod zal komen:
– Hoe bereid ik me voorafgaand het gesprek?
– Hoe neem ik de druk weg?
– Hoe introduceer ik mezelf pakkend?
– Hoe leg ik mijn sterke en ontwikkelpunten uit?
– Hoe ga ik om met weerstand?
– Hoe stel ik de juiste vragen?
– Hoe sluit ik af?

Aan de hand van praktijkvoorbeelden zal Taman ingaan op bovenstaande vragen. Met zijn tips zal je beter presteren tijdens sollicitatiegesprekken en hopelijk snel jouw droombaan of -stage vinden.

Bestel bg
Ticket # 1