Content Creator & Social Media Medewerker – Amsterdam

Content Creator & Social Media Medewerker – Amsterdam Image

Intro (formerly Introductie)

Ben jij “Always on point”?!

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Voor een Communicatie & PR organisatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een:

CONTENT CREATOR & SOCIAL MEDIA MEDEWERKER (32-40 uur)

Wat ga je doen? (formerly Functie)

Iedere post, iedere interactie, iedere campagne; het moet allemaal impact maken. ‘Always on-point’ noemen we dat. Ben jij op de hoogte van de nieuwste social media trends en mogelijkheden? Heb je grafische ervaring en kan je creatief schrijven? Heb je veel kennis van social media kanalen, voornamelijk Facebook, Instagram en LinkedIn? Dan ontmoeten wij je heel graag om hier verder over te praten. Alvast in het kort wat wij graag willen dat je bij ons gaat doen:

Als content creator & social media medewerker ben je verantwoordelijk voor de aanwezigheid en groei van onze klanten op social media. Je krijgt de vrijheid om zelf campagnes te bedenken en uit te voeren. Ook ben je creatief in het maken van content en beelden. Het is belangrijk dat je snel kan inspelen op actualiteiten. Ook Facebook Advertising is voor jou bekend terrein! Creativiteit en eigen initiatief vinden wij erg belangrijk. Je houdt van foto’s en beelden bewerken en van het maken van video. Ook voor community management draai jij je hand niet om.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Vragen neem contact op met accountmanager Buket Izmir via +31 6 439 758 29

Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Buket Izmir +31 6 439 758 29

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!