Calculator Elektrotechniek Rail – Utrecht

Calculator Elektrotechniek Rail – Utrecht Image

Intro (formerly Introductie)

Ben jij een enthousiaste calculator met een aantal jaar werkervaring en hart voor uitdagende infraprojecten? Die altijd op het juiste spoor zit als het gaat om glasheldere kostencalculaties? Als calculator elektrotechniek bij Dura Vermeer stel jij ramingen en detailbegrotingen op voor grootschalige tenders in de railinfra-sector.

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

In deze functie als calculator elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het, onder begeleiding, opstellen van monodisciplinaire kostprijsbegrotingen in de railsector. Je bent in deze rol gericht op de disciplines kabels & leidingen en treinbeveiliging maar je draagt ook bij aan de voorbereiding en uitwerking van multidisciplinaire tenders. Verder bereid je monodisciplinaire aanbestedingsprocedures voor en wikkelt deze af en voer je terreinverkenningen uit. Aan de hand van het bestek, tekeningen en andere gegevens maak je complete kostprijsbegrotingen en stemt deze af met een ervaren teamgenoot. Maar dat is niet alles, want om dit te kunnen realiseren werk je nauw samen met calculatoren van andere disciplines en met de realisatieteams.

Wat ga je doen? (formerly Functie)

DIT BRENG JIJ MEE

Je wilt graag uitgroeien tot zelfstandig calculator. Je bent zelfstartend, flexibel en brengt een flinke dosis enthousiasme mee. Je werkt nauwkeurig, bent uitmuntend in cijfermatig analyseren en in staat om creatieve oplossingen te bedenken. Risico’s zie je als kansen en die weet je goed te verdedigen. Daarbij heb je een leergierig karakter en werk je gestructureerd en overzichtelijk. Je hebt geen moeite met tijdsdruk en deadlines. En verder:

• Een relevant mbo- of hbo-diploma.

• Ervaring als calculator of in een vergelijkbare functie.

• Bij voorkeur kennis van verschillende contractvormen op infragebied.

• Oog voor veiligheid en duurzaamheid en snelheid in het doorgronden van verschillende gegevens.

• Creativiteit, nauwkeurigheid, risico-inzicht en een goed analytisch vermogen.

• Een klantgerichte, flexibele en stressbestendige houding.


Wat neem jij mee? (formerly Functie-eisen)

WIJ HEBBEN OOG VOOR JOU

Dus bieden we je onder meer:

• Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.

• 43 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen.

• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.

• Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en thuiswerken en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.

• Voor verse vaders: 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.

• Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.

• Een mobiliteitsbudget of een leaseauto met grote keuzevrijheid.

• Een smartphone en in veel gevallen een laptop van de zaak.

• Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.

• Een eindejaarsgeschenk, zomerse BBQ’s, winterse kerstborrels en legendarische personeelsfeesten.

• En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.

Wat bieden wij? (formerly Aanbod)

WELKOM BIJ DE FAMILIE

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft. In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen. Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert. Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier(aan) ga je werken

Je komt terecht in een team wat van aanpakken houdt en voor elkaar klaar staat. Je werkplek is op ons regiokantoor in Utrecht en op ons hoofdkantoor in Hoofddorp. Hier werken wij aan mooie, complexe en uitdagende projecten en vieren we samen onze successen.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Heb jij ook hart voor de bouw?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteer via onderstaande button. Heb je vragen neem dan contact op met Accountmanager Buket Izmir.

Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Buket Izmir +31 6 439 758 29

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!