Assistant – ‘s-Gravenhage

Assistant – ‘s-Gravenhage Image

Intro (formerly Introductie)

Ben jij dé duizendpoot die we zoeken en lijkt het je wat om in een vooraanstaand advocatenbureau je bijdrage te leveren? Lees dan vooral verder!

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Als assistant bij Pels Rijcken ben je verantwoordelijk voor secretariële support van de advocatuurlijke praktijk. Je werkt binnen een team van assistants proactief mee aan excellente service en kwaliteit van dienstverlening. Je wordt continu uitgedaagd om bij te dragen aan een toekomstbestendige en eigentijdse business support.


Wat ga je doen? (formerly Functie)

Je gaat de uitdaging aan om verwachtingen te overtreffen in de samenwerking met collega’s en cliënten. Je werkt hoofdzakelijk vanuit ons kantoor naast het Centraal Station in Den Haag. Daarnaast kun je – waar mogelijk – één dag per week vanuit huis werken. In de dagelijkse praktijk houd je je o.a. bezig met de verwerking van inkomende en uitgaande (e-mail)correspondentie en het beheer van agenda’s. Ook redigeer je uitgaande (proces)stukken, bewaak je termijnen en onderhoud je contact met externe partijen (zowel schriftelijk als telefonisch). Daarnaast organiseer je vergaderingen en assisteer je bij (grote) cliëntbijeenkomsten. Op de achtergrond ben jij degene die de ballen in de lucht houdt binnen de hectiek van de dagelijkse praktijk. Je pakt zoveel mogelijk zaken zelfstandig op en stelt daarbij de juiste prioriteiten.

Wat neem jij mee? (formerly Functie-eisen)

Er is een open bedrijfscultuur waar advocaten en professionals met elkaar samen werken om het beste resultaat voor de cliënt te behalen. Je kunt veel leren van jouw ervaren collega’s en er is ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, middels ons ontwikkelprogramma “De Verrijcking”.

Daarnaast word je onderdeel van onze unieke Assistant Community, waarbinnen 50 assistants zich gezamenlijk inzetten voor onderwerpen die in het belang zijn van heel kantoor. Je werkt samen met je collega-assistants aan het professionaliseren van onze kantoororganisatie en dat doe je afdelinsgoverstijgend De assistants vormen een sterk team op het gebied van samenwerking, de saamhorigheid en de verbinding.

Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed (salaris tussen € 2.345 en € 3.280 (op basis van 37,5 uur), een dertiende maand, een reiskostenvergoeding (2e klas OV), korting op een fitnessabonnement en een aantrekkelijke pensioenregeling). Daarnaast organiseren wij regelmatig sociale activiteiten en ook op sportief vlak kun je je aansluiten bij verschillende evenementen, zoals de wekelijkse bootcamp.

Wat bieden wij? (formerly Aanbod)

Bij Pels Rijcken realiseren we ons dat de waarheid nooit ééndimensionaal is. Dat zaken die ogenschijnlijk strijdig zijn soms dichtbij elkaar liggen. Dat er tegengestelde belangen zijn, maar ook gemeen­schap­pelijke. Juist in een samenleving die com­plexer en meer verweven is dan ooit. Wat ons onderscheidt binnen de wereld van advoca­tuur is onze bestuurlijk politieke antenne. Wij begrijpen hoe het is om te werken met comp­lexe belangen. Met uiteenlopende wensen van diverse stake­holders. We weten dat de context telt. En dat een onafhankelijke juridische blik het verschil maakt.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Word jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Vul dan het sollicitatieformulier in of neem contact op met senior consultant Taman Autar.

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!