Allround werkstudent compliance – 's-Gravenhage

Allround werkstudent compliance – 's-Gravenhage Image

Intro (formerly Introductie)

Ben jij een enthousiaste en gedreven student met interesse in de advocatuur? Ben je daarnaast ook nog eens handig met woorden en houd je van resultaten boeken? Dan is dit de kans om onze nieuwe allround werkstudent te worden binnen de afdeling Risk & Compliance.

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Als allround werkstudent help jij ons ‘het verhaal van onze afdeling’ te vertellen, een duidelijk beeld te creëren en denkt mee over de positionering van de Risk & Compliance afdeling binnen ons kantoor. Met jouw visie en creativiteit creëer en illustreer je op een pakkende en heldere wijze onze rapportages, interne communicatie en nieuw beleid. Bovendien verzorg je onze nieuwsbrief. Je wordt daarmee onderdeel van een hecht team bestaande uit 7 medewerkers, verdeeld over diverse specialismen op het gebied van Compliance, Know Your Client en IT Security.

Wat ga je doen? (formerly Functie)

Als je op dit moment een opleiding volgt met een raakvlak aan compliance, rechten of communicatie, maar ook als je hart sneller gaat kloppen van monitoring, wet- en regelgeving, terwijl je een andere studie volgt, dan ben je meer dan welkom! Het belangrijkste is dat jouw enthousiaste, positieve en proactieve houding er voor zorgt dat je gemakkelijk contact maakt met je collega’s en dat je een echt middelpunt wordt binnen ons team. Je beschikt over goede mondelinge en vooral schriftelijke communicatieve vaardigheden, maar een enigszins van digitale systemen kan zeker geen kwaad. Ook daar kunnen we jouw kennis en vaardigheden zeker gebruiken!

Diversiteit en inclusie staan hoog op de kantooragenda. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Pels Rijcken. Deze uitnodiging is dus ook uitdrukkelijk gericht aan kandidaten met een bi-culturele achtergrond.

Wat neem jij mee? (formerly Functie-eisen)

Wij bieden je een contract voor 16 uur per week bij ons op kantoor, gelegen naast het Centraal Station in Den Haag. Deze uren zijn flexibel in te plannen, zodat je het perfect kan combineren met je studie! In een uitdagende en professionele omgeving kun jij echt een verschil kunt maken door jouw talenten te benutten. Natuurlijk ontvang je een vergoeding voor je inspanningen en kun je deelnemen aan alle (sociale) activiteiten die ons kantoor te bieden heeft.

Wat bieden wij? (formerly Aanbod)

Pels Rijcken is een full service kantoor gevestigd in Den Haag. Met 330 professionals die zich dagelijks inzetten voor optimale service- en dienstverlening behoort Pels Rijcken tot de top 10 advocatenkantoren van Nederland. Onder de cliënten behoren de Staat, provincies en gemeenten. Daarnaast rekent Pels Rijcken ook toezichthouders en grote (inter)nationale ondernemingen tot haar cliënten.

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Niet alleen op jouw vakgebied, maar ook als persoon. Wij bieden een open kantoorcultuur waarin jouw talenten worden bevorderd en het beste werk wordt geleverd. Bovendien zorgt ons interne opleidingsprogramma ‘De Verrijcking’ voor ontwikkeling van jouw brede vaardigheden.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Heeft de bovenstaande tekst je nieuwsgierig gemaakt en ben je voor 6 maanden minimaal 16 uur per week beschikbaar? Solliciteer dan via onderstaande button. Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met senior consultant Taman Autar.

Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Arlette Walter

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!